Over ons


BEN JIJ EEN GEDREVEN ONDERNEMER EN WIL JE BETER IN BEELD KOMEN?

Impact Design is beter in beeld. We bedenken creatieve concepten en werken deze uit waardoor het product, merk of dienst, niet aan de aandacht van de doelgroep kan ontsnappen.

De voordelen van Impact Design als creatief partner:

• Creatieve creatie online èn offline
• Korte, directe lijnen
• Toegankelijk en transparant
• Scherp geprijsd
• Resultaatgericht

Heb je het idee dat jouw bedrijf beter in beeld kan komen en kom je er niet uit? Neem contact met me op!

Concept & creatie
Webdesign & webdevelopment
Logo huisstijl & grafische vormgeving
Fotografie & retouche

 

 

WIE BEN IK?

frank-uitsnede300x300

Als persoon achter Impact Design stel ik me graag even voor.
Mijn naam is Frank Raemaekers en help ondernemers hun bedrijfsidentiteit en (online) marketing op het gewenste niveau te brengen en te houden.
Sinds 2002 ben ik vol enthousiasme fulltime met mijn bedrijf Impact Design aan de slag. Daarvoor heb ik -na het afronden van het Grafisch Lyceum Eindhoven en SCC (int. School voor Commerciële Communicatie, Amsterdam)- zeven jaar gewerkt bij gerenommeerde reclamebureaus in Amsterdam, Breda en Eindhoven.

Wil je ook samenwerken met Impact Design als creatief partner?
Stuur een mail of bel voor een vrijblijvende kennismaking.

W

DE IDEALE MIX OM
BETER IN BEELD TE KOMEN

CONCEPT & CREATIE

Wat ik doe is best uiteenlopend. Maar waar het uiteindelijk steeds op neerkomt, is het bedenken van een goed idee, uitgewerkt in een pakkende uiting. Of het nu gaat om een concept voor een logo, social media of het ontwikkelen van een advertentieconcept; ik doe het dagelijks vol overgave. 0nline en offline!

WEBDEVELOPMENT

Een website bouwen vergt meer dan alleen een gebruiksvriendelijk cms (content management systeem). Een goede website of webshop begint met een goed design. Doordachte zoekmachine-optimalisatie zorgt vervolgens dat de website goed gevonden wordt in Google en andere zoekmachines. Ik vertel je graag meer over mijn aanpak en de mogelijkheden.

GRAFISCHE VORMGEVING

Opmaken van folders, (online)magazines, mailings, advertenties, posters. Noem maar op. Verzekerd van een goede doorvertaling van huisstijl naar uw overig grafisch materiaal. Met aandacht voor detail. Indien gewenst, kan ik de communicatie-uitingen bovendien direct online plaatsen.